Beste clubleden,

Zaandijk Rugby is een groeiende vereniging met een goede opkomst op de trainingsdagen. Wij willen hiervoor graag nieuwe en meer trainingsmaterialen aanschaffen. Hiermee kunnen wij met meer mensen tegelijk met de materialen trainen. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig.

Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij! Op 10 juni tussen 18.30 en 22.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor Zaandijk Rugby. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan Zaandijk Rugby
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 200.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 125 musea en ontvang je korting op dagjes en avondjes uit

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar algemenezaken@zaandijkrugby.nl

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de nieuwe trainingsmaterialen kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?

Met vriendelijke groet,

Ria Straatmeyer – Algemene Zaken Zaandijk Rugby